5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KLM Flight Academy Discovery 3e tijdsblok (vol!)

27 mei 2023 / 15:00 - 17:00

Gratis

Kom naar de KLMFA Discovery!

Wil jij ontdekken of het beroep van verkeersvlieger bij KLM wat voor jou is? En wil je alles te weten komen over onze opleiding? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!
Zit jij in 4 Havo of 5 VWO, eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie? Kom dan naar onze KLM Flight Academy Discovery op zaterdag 27 mei en maak kennis met onze studenten, verkeersvliegers van KLM en kom natuurlijk alles te weten over de opleiding tot verkeersvlieger aan de KLM Flight Academy! De Discovery vindt plaats op Schiphol-Rijk.

Deze dag is georganiseerd speciaal voor jou samen met één van je ouders/verzorgers, het is uiteraard ook mogelijk om alleen naar de Discovery te komen.
Je wordt geïnformeerd over de opleiding aan de KLM Flight Academy, je kunt in gesprek gaan met onze studenten en je laten inspireren over het beroep van verkeersvlieger bij de KLM. Virtual Reality zal een belangrijk onderdeel vormen van de dag!

Deze dag is verdeeld in 3 tijdsblokken van 2 uur, je kunt je voor een specifiek tijdsblok aanmelden. Je mag één introducé meenemen naar de Discovery, deze introducé dient zich ook apart aan te melden! Gedurende het gekozen tijdsblok krijg je informatie over de opleiding, een VR-ervaring en kun je in gesprek gaan met studenten en vliegers.

Een week voor aanvang van het evenement ontvang je nadere informatie van ons!

 

Tijdens de Discovery worden foto’s en films gemaakt t.b.v. promotie doeleinden. Indien je je inschrijft voor de Discovery geeft je toestemming voor het gebruik van deze beelden.

Gegevens

Datum:
27 mei 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

KLM Flight Academy

Locatie

KLM Information Services
Tupolevlaan 2-12
Schiphol-Rijk, Noord-Holland 1119NX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
050-3098300
Bekijk de site van Locatie