5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Vacature: Maintenance Coördinator Technische Dienst (100%)

Als Maintenance Coördinator opereer je als spin in het web van de Technische dienst. Jouw streven is om de vloot ten alle tijden luchtwaardig, compliant en tegen maximale beschikbaarheid op te leveren aan de vliegdienst. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het in orde maken van alle randvoorwaardelijke zaken zodat de productie collega’s hun onderhoudstaken efficiënt kunnen uitvoeren.

Lees meer

Vacature: Aircraft Mechanic

Heb je altijd al willen werken in de dynamische, operationele en professionele omgeving van de luchtvaart? Heb je passie voor techniek en wil je deel uitmaken van een goed gemotiveerd, flexibel en betrokken team? Staat veiligheid bij jou voorop en ben je trots als vliegtuigen op tijd aan onze vliegschool worden teruggegeven? Dan zoeken wij jou!

Lees meer

Vacature: Vlieginstructeur ME IR / SE /SE IR (100%) Met doorstroom mogelijkheid naar de KLM

Wij zijn op korte termijn op zoek naar vlieginstructeurs om onze organisatie te komen versterken! Je maakt binnen de vliegdienst onderdeel uit van een team van ongeveer 20 vlieginstructeurs. Je geeft les aan studenten in het kader van hun integrated ATPL opleiding op Single Engine en/of Multi Engine vliegtuigen, IFR en VFR. Ook kan je ingezet worden om les te geven op de FNPT II simulator. Het doel is de studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomstige rol als verkeersvlieger.

Lees meer