5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

In deze functie ben jij de spil in onze vliegoperatie. De vlieginstructeurs en studenten weten jou te vinden, omdat jij ervoor zorgt dat alles goed verloopt: jij bent hun steun en toeverlaat. Je hebt een coördinerende rol als het gaat om de studenten, die werkzaam zijn bij de OPC desk: jij maakt hun werkrooster, zodat zij weten wanneer zij jou kunnen ondersteunen als spin in het web. Als de planners niet aanwezig zijn voer jij wijzigingen in de planning door en ben jij er verantwoordelijk voor dat er zo optimaal mogelijk gevlogen wordt. Tevens coördineer je het logistieke beheer van de vliegtuigen, geef je de technische klachten door aan onze eigen technische dienst en houd je de urenregistratie van de vliegtuigen bij.

Zit jij in je eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie en zie jij de opleiding tot verkeersvlieger wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom naar onze KLM Flight Academy Xperience op zaterdagmiddag 4 november 2023 en zie, voel, beleef en ervaar hoe het is bij ons op de opleiding! We hebben 350 plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan!

Op ons kantoor op Schiphol zijn wij per direct op zoek naar een Training Support Officer, die ondersteuning kan geven aan de Training Manager Full Flight Simulator (TM FFS) en aan de dispatcher van de planningsafdeling OPC in Eelde. Daarnaast geef je ook lichte ondersteuning aan de Head of Training. Het gaat om een nieuwe functie, waarbij je een zeer uitgebreid takenpakket hebt en waarbij je ook af en toe naar Eelde gaat. Je directe leidinggevende is de TM FFS.

KLM Flight Academy heeft vliegtuigbouwer Diamond opdracht gegeven voor het leveren van 12 nieuwe Diamond DA40 toestellen aan haar vliegschool. De toestellen zullen de huidige verouderde Single Engine vloot gaan vervangen. Daarnaast wordt de huidige meermotorige vloot, die bestaat uit vier Diamond DA42 vliegtuigen met twee toestellen uitgebreid.

Maandag 3 juli is klas 23-2 officieel van start gegaan met 15 studenten! De studenten beginnen de opleiding met 2 maanden basis theorie (basic phase) waarna ze vervolgens 13 maanden theorie en praktijk (Single Engine Traject) combineren (advanced phase). Daarna zal de opleiding verder gaan met het Multi Engine Traject op de Diamond DA42 en vervolgens wordt de eindopleiding op Schiphol gevolgd en afgerond.

1 2 3 11 25 Volgende › Laatste »