5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

Als Maintenance Coördinator opereer je als spin in het web van de Technische dienst. Jouw streven is om de vloot ten alle tijden luchtwaardig, compliant en tegen maximale beschikbaarheid op te leveren aan de vliegdienst. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het in orde maken van alle randvoorwaardelijke zaken zodat de productie collega’s hun onderhoudstaken efficiënt kunnen uitvoeren.

Heb je altijd al willen werken in de dynamische, operationele en professionele omgeving van de luchtvaart? Heb je passie voor techniek en wil je deel uitmaken van een goed gemotiveerd, flexibel en betrokken team? Staat veiligheid bij jou voorop en ben je trots als vliegtuigen op tijd aan onze vliegschool worden teruggegeven? Dan zoeken wij jou!

De KLM Flight Academy en de Hanzehogeschool Groningen hebben hun reeds lang lopende samenwerking formeel bestendigd. Tijdens dit feestelijke moment hebben beide partijen een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hiermee is de major Airline Pilot & Management, de combinatie van Technische Bedrijfskunde en de opleiding tot verkeersvlieger bij de KLM Flight Academy, ook voor de toekomst goed geborgd.

Eelde – 20 september 2022, KLM Flight Academy zoekt nieuwe studenten om te voldoen aan de vraag vanuit KLM naar afgestudeerde verkeersvliegers. Afgestudeerde studenten zullen aan de slag gaan als Second Officer B777 en B787 bij KLM. Met de huidige plannen zijn er tenminste 300 vliegers voor de komende 5 jaar nodig, waardoor afgestudeerde vliegers van de Flight Academy na hun opleiding snel in de cockpit van KLM-toestellen aan het werk zullen zijn.

1 2 3 11 23 Volgende › Laatste »