5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

In deze functie ben jij de spil in onze vliegoperatie. De vlieginstructeurs en studenten weten jou te vinden, omdat jij ervoor zorgt dat alles goed verloopt: jij bent hun steun en toeverlaat. Je hebt een coördinerende rol als het gaat om de studenten, die werkzaam zijn bij de OPC desk: jij maakt hun werkrooster, zodat zij weten wanneer zij jou kunnen ondersteunen als spin in het web. Als de planners niet aanwezig zijn voer jij wijzigingen in de planning door en ben jij er verantwoordelijk voor dat er zo optimaal mogelijk gevlogen wordt. Tevens coördineer je het logistieke beheer van de vliegtuigen, geef je de technische klachten door aan onze eigen technische dienst en houd je de urenregistratie van de vliegtuigen bij.

Voor de financiële administratie houd je je voornamelijk bezig met de primaire vastlegging zoals het boeken van inkoopfacturen, dagafschriften, facturatie etc., Daarnaast ondersteun je de administrateur bij de maandafsluitingen en overige diverse administratieve taken en verzorg je de administratieve afhandeling in het selectietraject van onze toekomstige studenten.

Als Maintenance Coördinator opereer je als spin in het web van de Technische dienst. Jouw streven is om de vloot ten alle tijden luchtwaardig, compliant en tegen maximale beschikbaarheid op te leveren aan de vliegdienst. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het in orde maken van alle randvoorwaardelijke zaken zodat de productie collega’s hun onderhoudstaken efficiënt kunnen uitvoeren.

De KLM Flight Academy en de Hanzehogeschool Groningen hebben hun reeds lang lopende samenwerking formeel bestendigd. Tijdens dit feestelijke moment hebben beide partijen een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hiermee is de major Airline Pilot & Management, de combinatie van Technische Bedrijfskunde en de opleiding tot verkeersvlieger bij de KLM Flight Academy, ook voor de toekomst goed geborgd.

1 2 3 11 23 Volgende › Laatste »