5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

Vind jij het leuk om scholieren te enthousiasmeren en inspireren voor onze opleiding? En draai jij je hand niet om voor ondersteuning tijdens onze events, beurzen en open dagen? Lees dan snel verder!

Zit jij in je eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie en zie jij de opleiding tot verkeersvlieger wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom naar onze KLM Flight Academy Xperience op zaterdagmiddag 30 maart en zie, voel, beleef en ervaar hoe het is bij ons op de opleiding! Een week voor aanvang van het evenement ontvang je nadere informatie van ons!

Wij zijn op korte termijn op zoek naar vlieginstructeurs om onze organisatie te komen versterken! Je maakt binnen de vliegdienst onderdeel uit van een team van ongeveer 20 vlieginstructeurs. Je geeft les aan studenten in het kader van hun integrated ATPL opleiding op Single Engine en/of Multi Engine vliegtuigen, IFR en VFR. Ook kan je ingezet worden om les te geven op de FNPT II simulator. Het doel is de studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomstige rol als verkeersvlieger.

KLM Flight Academy heeft vandaag twee nieuwe lesvliegtuigen van het type Diamond DA40 mogen verwelkomen in Eelde. De vliegschool heeft de Oostenrijkse vliegtuigbouwer Diamond opdracht gegeven voor het leveren van 12 nieuwe Diamond DA40 toestellen welke gefaseerd dit jaar worden geleverd.

Hamada (23 jaar) uit klas 21-2 wist al vanaf zijn allereerste vlucht vanuit Koerdistan naar Nederland dat het zijn droom was om piloot te worden. Eenmaal in Nederland begon hij actief de taal te leren en kreeg hij het advies om HAVO te volgen. Op de middelbare school koos hij zijn vakkenpakket gericht op zijn toekomst bij de KLM Flight Academy. ‘’Droom groot, ongeacht je achtergrond of omgeving.’’

1 2 3 11 26 Volgende › Laatste »