5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Vacature: Training Support Officer (80%)

Op ons kantoor op Schiphol zijn wij per direct op zoek naar een Training Support Officer, die ondersteuning kan geven aan de Training Manager Full Flight Simulator (TM FFS) en aan de dispatcher van de planningsafdeling OPC in Eelde. Daarnaast geef je ook lichte ondersteuning aan de Head of Training. Het gaat om een nieuwe functie, waarbij je een zeer uitgebreid takenpakket hebt en waarbij je ook af en toe naar Eelde gaat. Je directe leidinggevende is de TM FFS.

Lees meer

Vacature: Aircraft Maintenance Mechanic (100%)

Heb je altijd al willen werken in de dynamische, operationele en professionele omgeving van een grote vliegschool met een moderne vloot? Heb je passie voor techniek en wil je deel uitmaken van een goed gemotiveerd, flexibel en betrokken team? Staat veiligheid bij jou voorop en ben je trots als vliegtuigen op tijd en zeer betrouwbaar, beschikbaar zijn voor onze lesvluchten? Dan zoeken wij jou!

Lees meer

Vacature: Operationeel medewerker (100%)

In deze functie ben jij de spil in onze vliegoperatie. De vlieginstructeurs en studenten weten jou te vinden, omdat jij ervoor zorgt dat alles goed verloopt: jij bent hun steun en toeverlaat. Je hebt een coördinerende rol als het gaat om de studenten, die werkzaam zijn bij de OPC desk: jij maakt hun werkrooster, zodat zij weten wanneer zij jou kunnen ondersteunen als spin in het web. Als de planners niet aanwezig zijn voer jij wijzigingen in de planning door en ben jij er verantwoordelijk voor dat er zo optimaal mogelijk gevlogen wordt. Tevens coördineer je het logistieke beheer van de vliegtuigen, geef je de technische klachten door aan onze eigen technische dienst en houd je de urenregistratie van de vliegtuigen bij.

Lees meer

Vacature: Vlieginstructeur ME IR / SE /SE IR (100%) Met doorstroom mogelijkheid naar de KLM

Wij zijn op korte termijn op zoek naar vlieginstructeurs om onze organisatie te komen versterken! Je maakt binnen de vliegdienst onderdeel uit van een team van ongeveer 20 vlieginstructeurs. Je geeft les aan studenten in het kader van hun integrated ATPL opleiding op Single Engine en/of Multi Engine vliegtuigen, IFR en VFR. Ook kan je ingezet worden om les te geven op de FNPT II simulator. Het doel is de studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomstige rol als verkeersvlieger.

Lees meer