5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Aanmelden KLM Flight Academy Xperience 30 maart mogelijk!

Zit jij in je eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie en zie jij de opleiding tot verkeersvlieger wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom naar onze KLM Flight Academy Xperience op zaterdagmiddag 30 maart en zie, voel, beleef en ervaar hoe het is bij ons op de opleiding! Een week voor aanvang van het evenement ontvang je nadere informatie van ons!

Lees meer

Aanmelden KLM Flight Academy Xperience mogelijk!

Zit jij in je eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie en zie jij de opleiding tot verkeersvlieger wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom naar onze KLM Flight Academy Xperience op zaterdagmiddag 10 februari en zie, voel, beleef en ervaar hoe het is bij ons op de opleiding! Een week voor aanvang van het evenement ontvang je nadere informatie van ons!

Deze middag is georganiseerd als aanvulling op de online-open dagen die elke 2 weken plaatsvinden. Op de online-open dagen worden jij en je ouders geïnformeerd over de opleiding, de KLMFA Xperience wordt echt een belévenis voor jou alleen!

Let op:
Dit houdt in dat de KLMFA Xperience alleen bedoeld is voor jou, dus zonder je ouders/begeleiders. We willen zoveel mogelijk jongeren de mogelijkheid bieden om deze middag bij te wonen en we bieden daarom 350 plaatsen aan! Meld je snel aan want vol = vol!


Aanmelden KLM Flight Academy Xperience mogelijk!

Zit jij in je eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie en zie jij de opleiding tot verkeersvlieger wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom naar onze KLM Flight Academy Xperience op zaterdagmiddag 9 september en zie, voel, beleef en ervaar hoe het is bij ons op de opleiding!

Lees meer

Aanmelden KLM Discovery mogelijk!

Wil jij ontdekken of het beroep van verkeersvlieger bij KLM wat voor jou is? En wil je alles te weten komen over onze opleiding? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!
Zit jij in 4 Havo of 5 VWO, eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie? Kom dan naar onze KLM Flight Academy Discovery op zaterdag 27 mei en maak kennis met onze studenten, verkeersvliegers van KLM en kom natuurlijk alles te weten over de opleiding tot verkeersvlieger aan de KLM Flight Academy! De Discovery vindt plaats op Schiphol-Rijk.

Lees meer

Aanmelden KLM Flight Academy Xperience mogelijk!

Zit jij in je eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie en zie jij de opleiding tot verkeersvlieger wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom naar onze KLM Flight Academy Xperience op zaterdagmiddag 12 november en zie, voel, beleef en ervaar hoe het is bij ons op de opleiding! Een week voor aanvang van het evenement ontvang je nadere informatie van ons!

Deze middag is georganiseerd als aanvulling op de online-open dagen die elke 2 weken plaatsvinden. Op de online-open dagen worden jij en je ouders geïnformeerd over de opleiding, de KLMFA Xperience wordt echt een belévenis voor jou alleen!

Let op:
Dit houdt in dat de KLMFA Xperience alleen bedoeld is voor jou, dus zonder je ouders/begeleiders. We willen zoveel mogelijk jongeren de mogelijkheid bieden om deze middag bij te wonen en we bieden daarom 350 plaatsen aan! Meld je snel aan want vol=vol!


Online oriëntatiedag

Start jij na de zomer in het 3e of 4e jaar van je middelbare school en moet jij je oriënteren voor je vervolgopleiding? Volg dan eens een oriëntatiedag bij de KLM Flight Academy en wie weet is het beroep van verkeersvlieger wel wat voor jou! Meld je aan voor de oriëntatiedag en volg een presentatie én een theorieles!

Tot dan!


Annulering open dag donderdag 19 maart a.s.

In verband met het Corona-virus en de daaruit volgende adviezen en richtlijnen vanuit het RIVM is besloten om de open dag van donderdag 19 maart a.s. niet door te laten gaan.

Bezoekers hebben inmiddels allemaal een e-mail van ons ontvangen met aanvullende informatie.

Zodra het mogelijk is zullen wij uiteraard nieuwe open dagen inplannen op onze website, dus houd deze goed in de gaten.