5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Aanmelden KLM Discovery mogelijk!

Kom naar de KLMFA Discovery!

Wil jij ontdekken of het beroep van verkeersvlieger bij KLM wat voor jou is? En wil je alles te weten komen over onze opleiding? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!
Zit jij in 4 Havo of 5 VWO, eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie? Kom dan naar onze KLM Flight Academy Discovery op zaterdag 27 mei en maak kennis met onze studenten, verkeersvliegers van KLM en kom natuurlijk alles te weten over de opleiding tot verkeersvlieger aan de KLM Flight Academy! De Discovery vindt plaats op Schiphol-Rijk.

Deze dag is georganiseerd speciaal voor jou samen met één van je ouders/verzorgers, het is uiteraard ook mogelijk om alleen naar de Discovery te komen.
Je wordt geïnformeerd over de opleiding aan de KLM Flight Academy, je kunt in gesprek gaan met onze studenten en je laten inspireren over het beroep van verkeersvlieger bij de KLM. Virtual Reality zal een belangrijk onderdeel vormen van de dag!

Deze dag is verdeeld in 3 tijdsblokken van 2 uur, je kunt je voor een specifiek tijdsblok aanmelden. Je mag één introducé meenemen naar de Discovery, deze introducé dient zich ook apart aan te melden! Gedurende het gekozen tijdsblok krijg je informatie over de opleiding, een VR-ervaring en kun je in gesprek gaan met studenten en vliegers.

Meld je hier aan voor één van de tijdsblokken!