5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Studenten KLM Flight Academy nu aan de slag bij KLM

Eelde, 17 mei 2022
KLM neemt deze maand weer afgestudeerde studenten aan van de KLM Flight Academy voor de functie van verkeersvlieger. Afgestudeerde studenten zullen aan de slag gaan als Second Officer B777 en B787.

Het nieuws van de aanname van afgestudeerde studenten door KLM is goed nieuws; sinds het begin van de coronapandemie zijn geen nieuwe piloten in dienst getreden en werden afgestudeerde studenten van de Flight Academy op een wachtlijst geplaatst. Deze maand beginnen 26 vliegers en naar verwachting zullen de komende tijd  nog meer afgestudeerden volgen. Door het herstel van de luchtvaart en het natuurlijke verloop vanuit KLM door onder andere pensioneringen zijn er weer nieuwe vliegers nodig.

De luchtvaartmaatschappij zorgt voor financiering van de opleiding waardoor er tijdens het volgen van de opleiding en eventuele wachttijd geen financiële bijdrage van de studenten nodig is. Ook is er geen risico dat een student met een studieschuld blijft zitten zonder baan als piloot. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.

Studenten gezocht

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor aankomende piloten die nog dit jaar met de opleiding kunnen starten, dus ben je geïnteresseerd, dan horen we graag van je! Meer informatie over het mooie beroep van piloot, onze selectie en hoe je daarvoor aan te melden kan je vinden op onze website.