5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Aanmelden selectie weer mogelijk!

De KLM Flight Academy opent haar selectieprocedure weer voor nieuwe kandidaten! Vanwege het grote aantal aanmeldingen en het beperkte aantal opleidingsplaatsen is besloten om het selectie proces anders in te richten dan voorheen. Aanmelden is het gehele jaar mogelijk, echter hangt de periode waarin je je kunt aanmelden af van het moment waarop je ook daadwerkelijk beschikbaar bent om te starten met de opleiding.

De selectieprocedure wordt vanaf heden per klas gedaan. Bij de KLM Flight Academy zijn er op dit moment 3 startmomenten per jaar; april, augustus/september en november/december. Afhankelijk van het moment waarop je beschikbaar bent om te starten met de opleiding tot verkeersvlieger kun je je in de volgende perioden aanmelden:

–              Start april 2020: Deze klas zal gevuld worden met nog lopende selectie kandidaten. Aanmelden voor deze klas is dus helaas niet meer mogelijk.

–              Start augustus/september 2020: Aanmelden is mogelijk tot en met 31 januari 2020.

–              Start november/december 2020: Aanmelden is mogelijk vanaf 1 februari 2020 t/m 31 mei 2020.

Meer informatie over de selectieprocedure is te vinden op de aanmeldpagina: https://klmflightacademy.nl/meld-je-aan-bij-klm-flight-academy/