5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Dit is het moment op piloot te worden!

Wij hebben goed nieuws en wij denken dat je hier heel blij van wordt. Vanaf vandaag zit er namelijk geen financieel risico meer verbonden aan onze vliegopleiding. Meld je daarom dit jaar nog aan voor de KLM Flight Academy. Wat bieden wij jou? Een onvergetelijke studietijd en een hoogwaardige opleiding met financiering. Daarnaast hebben wij zoveel vertrouwen in onze studenten dat wij de volgende garantie bieden: Mocht je na de opleiding binnen 5 jaar geen baan vinden, dan betalen wij jouw studieschuld.

“Maak dit jaar nog jouw droom waar. Zo’n kans kan je niet laten schieten!”

Preferred supplier van KLM

Onze studenten staan bekend om hun gedrevenheid en kwaliteit. Zoals je waarschijnlijk weet zijn wij de preferred supplier van KLM. Dat betekent dat KLM bij voorkeur afgestudeerden van KLM Flight Academy rekruteert als zij nieuwe verkeersvliegers nodig heeft. Dit jaar alleen al heeft KLM 143 studenten van ons aangenomen. We vinden het belangrijk dat iedereen met talent en ambitie verkeersvlieger kan worden, ongeacht de financiële draagkracht van ouders of familie. Lees meer over onze nieuwe financiële constructie op onze pagina Kosten & Financiering.

Aanmelden

Zodra jij je aanmeldt, wordt er gecontroleerd of je voldoet aan de toelatingseisen. Wanneer dit het geval is, mag je beginnen aan de selectieprocedure. Dit duurt ongeveer 2 tot 4 maanden. Ben je door de selectie heen, dan word je in een klas geplaatst. Zodra een klas vol is, ga je van start met de opleiding. Wij verwachten dat de eerstvolgende klas in november van start zal gaan. Meld je daarom snel aan!

Let op! Kan jij eventueel in november al starten met de opleiding? Je hoeft dus geen deelcertificaten te halen of andere diploma’s? Geef dit dan aan op jouw aanmeldingsformulier. Dan kom jij eventueel in aanmerking voor het versnelde traject van de selectieprocedure.