5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

KLM Flight Academy zoekt nieuwe studenten!

NOG DIT JAAR STARTEN MET PILOOT WORDEN?

KLM Flight Academy zoekt nieuwe studenten!

Eelde – 22 september 2022, KLM Flight Academy zoekt nieuwe studenten om te voldoen aan de vraag vanuit KLM naar afgestudeerde verkeersvliegers. Afgestudeerde studenten zullen aan de slag gaan als Second Officer B777 en B787 bij KLM.
Met de huidige plannen zijn er tenminste 300 vliegers voor de komende 5 jaar nodig, waardoor afgestudeerde vliegers van de Flight Academy na hun opleiding snel in de cockpit van KLM-toestellen aan het werk zullen zijn.

Sinds mei dit jaar neemt KLM weer in hoog tempo afgestudeerde verkeersvliegers van de school aan.
De verwachting is dat KLM de komende jaren honderden nieuwe vliegers gaat aannemen, welke worden geleverd door de vliegschool. De vliegschool is daarom op zoek naar nieuwe studenten om haar klassen te kunnen vullen. Bart de Vries, directeur KLM Flight Academy: ‘’Studenten kunnen zelfs nog dit jaar met financiering van uit KLM starten, er zijn nog plaatsen beschikbaar.’’

60 opleidingsplaatsen per jaar
De vliegschool leidt per jaar 60 studenten op die allen bij KLM gaan vliegen. De luchtvaartmaatschappij staat garant voor werkgelegenheid en zorgt voor financiering van de opleiding (zie ook website) waardoor er tijdens het volgen van de opleiding en eventuele wachttijd geen financiële lasten zijn. Er is dus geen risico dat een student met een studieschuld blijft zitten zonder baan als piloot.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze website.