5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

In Future Pilots 6 is het verhaal van Jurgen Sterk te lezen, op dat moment net afgestudeerd aan de KLM Flight Academy. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en zijn we benieuwd hoe het nu met Jurgen gaat!

Zit jij in je eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie en zie jij de opleiding tot verkeersvlieger wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom naar onze KLM Flight Academy Xperience op zaterdagmiddag 15 april en zie, voel, beleef en ervaar hoe het is bij ons op de opleiding!

In deze functie ben jij de spil in onze vliegoperatie. De vlieginstructeurs en studenten weten jou te vinden, omdat jij ervoor zorgt dat alles goed verloopt: jij bent hun steun en toeverlaat. Je hebt een coördinerende rol als het gaat om de studenten, die werkzaam zijn bij de OPC desk: jij maakt hun werkrooster, zodat zij weten wanneer zij jou kunnen ondersteunen als spin in het web. Als de planners niet aanwezig zijn voer jij wijzigingen in de planning door en ben jij er verantwoordelijk voor dat er zo optimaal mogelijk gevlogen wordt. Tevens coördineer je het logistieke beheer van de vliegtuigen, geef je de technische klachten door aan onze eigen technische dienst en houd je de urenregistratie van de vliegtuigen bij.

De KLM Flight Academy en de Hanzehogeschool Groningen hebben hun reeds lang lopende samenwerking formeel bestendigd. Tijdens dit feestelijke moment hebben beide partijen een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hiermee is de major Airline Pilot & Management, de combinatie van Technische Bedrijfskunde en de opleiding tot verkeersvlieger bij de KLM Flight Academy, ook voor de toekomst goed geborgd.

« Eerste ‹ Vorige 1 2 3 4 5 13 25 Volgende › Laatste »