5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

Wil jij ontdekken of het beroep van verkeersvlieger bij KLM wat voor jou is? En wil je alles te weten komen over onze opleiding? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!
Zit jij in 4 Havo of 5 VWO, eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie? Kom dan naar onze KLM Flight Academy Discovery op zaterdag 27 mei en maak kennis met onze studenten, verkeersvliegers van KLM en kom natuurlijk alles te weten over de opleiding tot verkeersvlieger aan de KLM Flight Academy! De Discovery vindt plaats op Schiphol-Rijk.

Maandag 3 april is klas 23-1 officieel van start gegaan met 15 studenten! De studenten beginnen de opleiding met 2 maanden basis theorie (basic phase) waarna ze vervolgens 13 maanden theorie en praktijk (Single Engine Traject) combineren (advanced phase).

Vanaf 1 april a.s. is het niet meer noodzakelijk om de aanvullende natuurkunde cursus al vóór start van de selectie te behalen.
De cursus dient nog wel te worden behaald voordat er mag worden gestart in één van onze klassen, maar het is niet langer noodzakelijk dat deze bij aanvang van de selectie reeds is gevolgd.

In Future Pilots 6 is het verhaal van Jurgen Sterk te lezen, op dat moment net afgestudeerd aan de KLM Flight Academy. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en zijn we benieuwd hoe het nu met Jurgen gaat!

Zit jij in je eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie en zie jij de opleiding tot verkeersvlieger wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom naar onze KLM Flight Academy Xperience op zaterdagmiddag 15 april en zie, voel, beleef en ervaar hoe het is bij ons op de opleiding!

« Eerste ‹ Vorige 1 2 3 4 5 13 26 Volgende › Laatste »