5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

KLM Flight Academy heeft vliegtuigbouwer Diamond opdracht gegeven voor het leveren van 12 nieuwe Diamond DA40 toestellen aan haar vliegschool. De toestellen zullen de huidige verouderde Single Engine vloot gaan vervangen. Daarnaast wordt de huidige meermotorige vloot, die bestaat uit vier Diamond DA42 vliegtuigen met twee toestellen uitgebreid.

Maandag 3 juli is klas 23-2 officieel van start gegaan met 15 studenten! De studenten beginnen de opleiding met 2 maanden basis theorie (basic phase) waarna ze vervolgens 13 maanden theorie en praktijk (Single Engine Traject) combineren (advanced phase). Daarna zal de opleiding verder gaan met het Multi Engine Traject op de Diamond DA42 en vervolgens wordt de eindopleiding op Schiphol gevolgd en afgerond.

Zit jij in je eindexamenjaar of ben je bezig met je vervolgstudie en zie jij de opleiding tot verkeersvlieger wel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom naar onze KLM Flight Academy Xperience op zaterdagmiddag 9 september en zie, voel, beleef en ervaar hoe het is bij ons op de opleiding!

Vrijdag 2 juni was de officiële diploma-uitreiking van klas 18-3; een feestelijke dag voor zowel de studenten, familie, vrienden én de KLM Flight Academy! Allemaal kwamen ze bijeen op ‘thuisbasis Eelde’ om hun diploma in ontvangst te nemen.

« Eerste ‹ Vorige 1 2 3 4 12 26 Volgende › Laatste »