5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

Omdat wij veel vraag kregen naar de open dagen, hebben wij besloten om de open dag voor april 2018 bekend te maken. De open dagen zijn op de volgende dagen..

Hidde is al afgestudeerd en kan daardoor over elk traject van de vliegopleiding zijn ervaring delen. Hij gaat binnenkort beginnen bij KLM en heeft de afgelopen tijd gewerkt bij KLM Flight Academy. Hij is degene die de vragen over de opleiding beantwoordt en regelmatig een open dag geeft. Ook kan je hem herkennen van deze video van KLM en van dit interview met 7Days. Iemand die dus veel kan vertellen over KLM Flight Academy!

Voorheen duurde onze selectieprocedure gemiddeld twee tot vier maanden. Doordat het aantal aanmeldingen in een korte tijd enorm is toegenomen, duurt onze selectieprocedure ook langer. Deze duurt tegenwoordig ongeveer zes maanden. Houd daar rekening mee met het aanmelden!

In een hele korte tijd zitten de extra open dagen van de maand januari vol. Per maand wordt gekeken of er daarom extra open dagen worden ingepland. Eind februari/begin maart worden de open dagen voor het tweede kwartaal van 2018 bekend gemaakt. Nog even geduld!

Aangezien onze open dagen tot april 2018 allemaal volgeboekt waren, hebben wij twee extra open dagen ingepland. Deze vinden plaats op vrijdag 12 en vrijdag 19 januari. Meld je snel aan!

« Eerste ‹ Vorige 1 11 19 20 21 22 23 25 Volgende › Laatste »