5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

Het is je misschien al opgevallen, maar op het moment zijn alle open dag tot april 2018 bezet. We krijgen regelmatig de vraag wanneer de nieuwe dagen bekend worden gemaakt. Deze worden begin januari 2018 bekend gemaakt. Houd onze website goed in de gaten en meld je dan snel aan. Nog even geduld.

Vandaag was het een speciale dag bij KLM Flight Academy. De studenten uit klas 15-04 ontvingen vandaag namelijk hun diploma. Jongens en meiden: van harte gefeliciteerd! Heel goed gedaan!

Voor Emma Pier uit klas 16-1 was het al snel duidelijk wat ze later wilde worden. Nadat zij als vijfjarig-meisje een vrouwelijke verkeersvlieger in actie had gezien tijdens een vlucht naar Singapore stond haar eigen toekomst al vast: “Dat wil ik ook!” Lees meer!

Afgelopen zaterdag was onze vliegschool te zien tijdens het NOS journaal. Het item ging over de toegenomen vraag naar verkeersvliegers. Het is een mooi item geworden, met beelden van onze directeur, studenten en de open dag. Bekijk het item nu!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. Heb jij je al aangemeld voor een open dag in het nieuwe jaar?

« Eerste ‹ Vorige 1 13 21 22 23 24 25 26 Volgende › Laatste »