5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

Het begon allemaal met Wim Jaski toen hij in 1970 co-piloot werd op de DC-9 bij KLM. Vijftien jaar later trad zoon Wil, als second officer B747, in zijn voetsporen en in mei 2017 volgde kleinzoon Guillaume als second officer op de B777. Afgelopen maandag vertrokken de drie vliegers, met aanhang, naar Bangkok.

De vader van Rosalie Oudshoorn (18 jaar) is piloot. Toen Rosalie in groep 1 zat, werd haar vader uitgenodigd om wat te vertellen over zijn beroep. “Vanaf dat moment wist ik al zeker dat ik ook piloot wilde worden. Ik hing aan zijn lippen!” Veertien jaar later studeert ze dan ook aan de KLM Flight Academy om piloot te worden. “En dat bevalt heel goed!”

Niemand minder dan Enzo Knol kwam op bezoek bij onze vliegschool. Hij ging een dagje meelopen met onze studenten Merijn en Brandon. Heb jij altijd al willen zien hoe het is om student te zijn aan de KLM Flight Academy? Bekijk dan de vlog van Enzo!

Mijke, schrijfster bij 7Days, was benieuwd hoe het is om piloot te zijn. Zij heeft daarom onze collega’s Hidde en Jan geïnterviewd.

De afgelopen dagen hebben wij ontzettend veel likes, comments, telefoontjes en mailtjes gehad vanwege het goede nieuws over de financiering. Misschien had je het al gezien, maar veel van onze open dagen zitten vol. We hebben daarom wederom extra open dagen ingepland.

« Eerste ‹ Vorige 1 14 22 23 24 25 26 Volgende › Laatste »