5 redenen om piloot te worden

Maak jouw droom waar bij KLM Flight Academy.

Bekijk redenen

Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Ja!

Nieuws

Normaal gesproken ontvangen wij de aanmeldingen via een brief per post. Vanaf nu is het ook mogelijk om je aanmelding via een e-mail te versturen.

“Als driejarig jongetje wees ik al naar alle vliegtuigen in de lucht! Het was mijn jongensdroom om piloot te worden.” En jaren later maakt hij die droom waar bij ons op de KLM Flight Academy. Tom De Lathouwer, student uit klas 17-1 en geboren in België.

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, kon ik het niet geloven. Ik was zo blij!” Giel van Heiningen, student uit klas 17-1, penningmeester van het CAVV en iemand met een blauw hart. Hij studeert aan de KLM Flight Academy om zijn droom waar te maken: piloot worden bij KLM.

Op vrijdag 8 september was het een regenachtige dag. Maar binnen scheen de zon! Onze studenten van klas 15-2 en klas 15-3 zijn afgestudeerd. Dat werd gevierd met een feestelijke diploma-uitreiking, met familie en vrienden. Een geslaagde dag.

Sinds 2015 hebben wij ons eigen Instagramaccount, maar sinds kort worden (bijna) dagelijks nieuwe foto’s geplaatst. Dit zijn bijvoorbeeld foto’s die door onze studenten gemaakt zijn, tijdens hun opleiding in Amerika of gewoon hier in Nederland.

« Eerste ‹ Vorige 1 15 23 24 25